Ouderraad

De Ouderraad (OR) vormt een brug tussen leren op school, het sociale leven in de klas en het familieleven thuis. De OR beheert de gelden, die via de ouderbijdrage binnenkomen en financiert daarmee de activiteiten die niet direct met het lesprogramma van de kinderen te maken hebben; schoolreisjes, de sportdag, Sinterklaas, Kerst, Carnaval en de juffen/meesterdag bijvoorbeeld.
Het zijn onmisbare evenementen om de school die fijne en veilige plek te laten zijn waar een kind kan leren en groeien. Ook kan de OR nieuw speelmateriaal voor het schoolplein of promotiemiddelen voor school voorzorgen.

 

Voor alle activiteiten zijn er werkgroepen die deze activiteiten uitvoeren. De OR ondersteund de werkgroepen en het docententeam door mee en vooruit te denken. Alle ouders van school zijn in principe lid van de oudervereniging, 9 daarvan kunnen zitting nemen in de ouderraad.

 

Als je tijd hebt om mee te denken bij de OR en/of te helpen bij een werkgroep, schroom niet om je aan te melden of eens te vragen wat het inhoudt. In de werkgroepen zit altijd een leerkracht die vanuit school meedenkt en helpt. Je hoeft nooit iets alleen te doen, juist het samendoen zorgt voor meer gezelligheid en plezier voor iedereen!

 

Heb je zelf een idee of heb je een knagende vraag, kom eens langs bij een vergadering of spreek een van ons even aan. Je bent van harte welkom!

 

Je kunt ons ook mailen op: or.aventurijn@symbiohengelo.nl

 

De ouderraad bestaat voor dit schooljaar uit:

 

Voorzitter: Susan van den Berg, moeder van Silke (gr. 6A) en Elin (gr. 1/2A)
Secretaris: Wouter de Kerf, vader van Silvijn (gr. 6A)
Penningmeester: (interim opvulling door) Susan van den Berg, moeder van Silke (gr. 6A) en Elin (gr. 1/2A)

 

Leden:
Alide van den Berg, moeder van Rohan (gr. 6A), Feline (gr. 5B) en Jinthe (gr. 2C) 

Anouk Markslag, moeder van Jurre (gr. 6B) en Tieme (gr. 4A)

Elise Krop, moeder van Ravi (gr. 8) en Jolie (gr. 4B)

Kirsten van Grootel, moeder van Bram (gr. 7) en Sven (gr. 3A)

Lizanne Thüss, moeder van Stijn (gr. 7) 

Marloes Elferink-Philippi, moeder van Gijs (gr. 1/2)

Patricia te Hennepe, moeder van Deveny (gr. 6B)
Zubeyde Halici-Deniz, moeder van Elif (gr. 4A) en Defne (gr. 1/2C)